Om

HEJ Sverigeväner!

Jag heter Sten Staufras och de här e sidan för dej som har blivi trött på PK-samhället och för dej som är en Svensk sverigevänn som bryr dej om Sverige och vårt FINA land.

Jag e inte rasist men ja tycker att DE GÅTT FÖR LÅNGT NU med alla PK:are och tiggare överallt.

Läs min tining för SANNINGEN om multikulturella samhället

Förut jobba ja på Storkens Nyheter men de va inga Sverigevänner så nu har ja startat min egen tining som är Sverigevänlig – för Sverigevänner.

1 Comment on "Om"

  1. Det fanns ingen sån där ”Tipsknapp” för nyheter, så det blir en kommentar istället!

    Södermalm i Stockholm blir ett nationellt flyktingcentrum

    Den stora flyktingströmmen genom Europa måste mötas av de goda krafterna, och dessa finns på Södermalm i Stockholm. Därför har en stor namninsamling precis genomförts i förhoppningen att kunna fylla alla öppna ytor över hela Södermalm med såväl baracker och mer tillfälliga boendelösningar. Hittills har över 370 000 boende skrivit under på i förhoppningen att kunna välkomna uppemot 2 miljoner flyktingar. Även EU-migranter som nu befinner sig över hela Sverige önskas välkomna till Södermalm under parollen ”Welcome EU Migrants”.

    De goda krafterna finns på Södermalm, vilket också är den plats där koncentrationen av journalister och kulturelit är som störst i hela landet. Därför gör de nu en gemensam sak för att avlasta Sveriges alla hårt segregerade utanförskapsområden. Om platserna tryter så erbjuds utrymme i de många paradvåningarna kring Mosebacke, Åsögatan, Hornsgatan och inte minst Götgatan. Samtliga kommunala kulturverksamheter öppnar sina dörrar för att skapa bostadsytor åt uppemot 20 000 EU-migranter.

    Miljöpartiets kulturborgarråd, Laila Flatnacke vid Stockholms stadshus, ser lösningen som ”fräck och nyskapande”. Hon anser att Södermalm kommer att sjuda av liv och multikulturell kärlek. Även Stockholms stadshus sjuder av entusiasm och hoppas få igenom en bostadsmotion som tvingar eventuellt motsträviga bostadsrättsinnehavare att både öppna sina hjärtan och lägenhetsdörrar för alla behövande.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*